Zoals de twee voorgaande CR7 exclusieve kleur, zal Nike worden gelanceerd in 2017 Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen, het kleine veld versie van het vierde hoofdstuk. En grote veld versie van hetzelfde, de nieuwe Nike MercurialX Proximo CR7 hoofdstuk IV in zilver en oranje ter herdenking van de C Lo's eerste Champions League trophy.Support de grote Voetbalclubs helemaal met onze Goedkope voetbalschoenen met sok allemaal op grote prijzen!

Gezien de standaard versie van de Nike MercurialX Proximo voetbalschoenen en design, eerste CR7 exclusieve kleur 2017 met een zilveren bovenste en verloop op de oranje zool. En vorige Nike MercurialX Proximo versie vergelijkbaar met deze coole grijze CR7 Superfly V speed technologie in een klein veld. U vliegenlijn het midden van de voet een betere stabiliteit, terwijl de binnenkant van de speciale lijnen een betere controle over de bal effect.

MercurialX Proximo CR7, die in maart 2017 en zal worden gelanceerd, zal de detailhandel op € 175, iets duurder dan de reguliere version.Retailer van Soccer Jerseys van over de hele wereld. Wij bieden Ronaldo voetbalschoenen Kopen van teams, zoals Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United en Liverpool. Koop Goedkoop Voetbalschoenen Ronaldo online voor kinderen, mannen en vrouwen hier.