Een nieuwe generatie Puma One 18.1 voetbalschoenen, de eerste kleurfoto van het formele oppervlak. De tweede generatie Puma een voetbalschoenen wordt gelanceerd in januari 2018, vanaf de eerste generatie Puma een lanceert slechts een half jaar, de snelheid van upgraden is ook erg snel. Voetballaarzen winkel om Goedkope voetbalschoenen, het nieuwe starter direct marketing centrum te verkopen.

PUMA One 18.1 voetbalschoenen in de eerste kleur keerden terug naar de klassieke aanpak, de zwarte en rode met zilveren decoratieve details die voor ons werden gepresenteerd. De Black Red Classic collocatie is erg aangenaam, ook laat de mensen de Falcon voetbalschoenen rode combinatie snel denken. Klik op de link om te verzenden, u kunt de website bezoeken en meer informatie over de Goedkope voetbalschoenen Puma leren.

Een nieuwe generatie Puma One zal twee top-notch supervezel- en kangaroo-vellen lanceren, in plaats van gewoon een supervezelversie als de vorige generatie te starten. De hyperfiberversie is nog steeds uitgerust met evoknit-knitwear en ultra-dunne synthetische bovenlijsten, die ook een groot aantal 3D-texturen bevatten, die meer uitstekende wrijving en balcontrole op de bovenkant brengen.

Het is gemeld dat de nieuwe generatie van Puma's leerversie in het hoofdcontactgebied zal zijn om kangoeroe huidmateriaal toe te voegen.

PUMA One 18.1 voetbalschoenen gebruiken nog dezelfde Pebax light nylon buitenzool als de vorige generatie. Het maakt gebruik van een combinatie van een kegel en een piek om de snelheid en flexibiliteit van de speler te verbeteren.

De Black-Red Puma One 18.1 voetbalschoenen worden verwacht in eind januari 2018 en de officiële verkoopprijs zal hetzelfde zijn voor de eerste generatie van 200 euro. De beste voetbalschoenenwinkel online, meer product selectie, ga naar onze website, en heb een hoge kwaliteit after-sales service.